Home
Theater
Raad van bestuur
Geschiedenis
Speellijst
Contact
Tickets
Voorstellingen
La Barca
Doek
De doodskopvlinder
Extra
Sponsors
Fotoboek
Downloads
Zoekertjes
Routebeschrijving
 

 

 

 


 

Verdronken .............................................................................. eigen productie

Scenario en regie: Katrin VERLENDE

Cathy en Isabelle zijn twee zussen van in de twintig die samenwonen in het huis waar ze opgroeiden. Op een verdieping boven hen woont hun moeder Lea. Wanneer Cathy een relatie krijgt met
Steven en de twee besluiten te trouwen, staat Isa voor een moeilijk besluit. Moet zij haar aanstaande schoonbroer vertellen over wat er in het verleden is gebeurd? Want de twee zussen en hun moeder delen een geheim.

Een intrigerende verhaalplot vol verrassende wendingen. Al direct hangt er een onbestemde
dreiging in de lucht, het ene personage is nog verknipter dan het andere en de spanning wordt mooi opgebouwd. Misschien niet zozeer een whodunit-verhaal als wel een ijzersterke psychologische tekening van mensen die al jarenlang een geheim meedragen. En wat als dit geheim dreigt ontrafeld te worden?

Opvoeringen: zaterdag 19 maart 2011 20 u - zondag 20 maart 18 u - woensdag 23 maart 20 - vrijdag 25 maart 20u - zaterdag 26 maart 20u

Spelers : Romeo Atiye, Lieve Bruynooghe, Kathy Casier, Bart Claeys, Lien Claus, Willy Desmet, Anouk D'Haeyere, Els Lootens, Liesel Maertens, Thomas Maes, Maiwenn Oplinus, Annemie Renier, Lore Sambaer, Greet Soenen, Patrice Van Laethem.

Locatie : zaal OCAR, kerkplein 8800 Rumbeke (Roeselare)

Fotoboek

Bekijk hier enkele foto's van tijdens een voorstelling van Verdronken


webdesign estart.be
webdesign estart.be